Booms & Kuipers Technisch adviesbureau bv        
 

HOME BUREAU DISCIPLINES PROJECTEN CONTACT

VISIE

MISSIE
VISIE
WERKWIJZE
OPDRACHT
NIEUWS
PUBLICATIES
VACATURES
 

 

 
Booms & Kuipers Technisch adviesbureau b.v. onderschrijft de noodzaak om onze samenleving duurzamer te maken. Wij werken aan comfortabele gebouwen met installaties die de leefomgeving niet of nauwelijks belasten.

Energieverbruik
Het verlagen van het energieverbruik is voor onze samenleving van groot belang. Wij zijn in staat onze opdrachtgevers te adviseren voor de beste energiebesparende oplossingen waarbij de realiteit niet uit het oog wordt verloren.

Materiaalgebruik
Ook het materiaalgebruik is van groot belang. Wij zorgen voor een juiste keuze bij het selecteren van materialen waarbij de duurzaamheid hoog in het vaandal staat.

Flexibiliteit
Een gebouw waarbij de installaties eenvoudig kunnen worden aangepast aan veranderende functies draagt bij aan de duurzaamheid. Dit vraagt om een visie naar de toekomst toe en inventieve installatieontwerpen.

Comfort
Comfort draagt bij aan het welzijn en productiviteit van mensen.
Goede gebouwinstallaties kunnen daarbij voor een belangrijk deel aan bijdragen.

Onderhoud
Voor een lange levensduur moeten de installaties worden onderhouden. Het is belang dat de installaties op eenvoudige wijze kunnen worden onderhouden en beheerd.

Booms & Kuipers Technisch adviesbureau bv | James Wattstraat 20 | 1817DC Alkmaar | Telefoon 072 518 48 60 | E-mail info@boomskuipers.nl